2018-04-24 11:12:53• hírek • Bede Emőke

Hamarosan mindent egy helyen fizethetünk

Jól haladnak a munkálatok a Szamos Nagyáruház legfelső emeletén, ahol hamarosan több fontos hivatal is irodát nyit. Nem kell tehát egyik székhelyről a másikra rohangálnia a lakosoknak, ha egyszerre szeretnék különféle ügyes-bajos dolgaikat intézni.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az áruház az elkövetkezendő 10 évre ingyen és bérmentve bocsátotta a polgármesteri hivatal rendelkezésére a negyedik emeletet, ahol több mint 600 négyzetméteren várják majd az ügyfeleket. A legnépszerűbb közösségi oldalra feltöltött képek tanúsága szerint a modern irodák, kasszák, várók berendezése már az utolsó métereknél jár.
 

A különféle irodák „tömbösítése” nem csak a hivatalokban tapasztalható helyhiányt hivatott orvosolni, hanem várhatóan a lakosok mindennapjait is jelentősen megkönnyíti majd, mivel a Lakosságnyilvántartó Hivatal, az Anyakönyvi Hivatal, a Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságának, valamint a Közterület-fenntartó Vállalat illetékbegyűjtő pénztárának is jut majd hely az áruház emeletén. Ugyanitt üzemel majd a Közönségkapcsolati Iroda egy részlege is.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: